Şeyma Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Magazin

Şeyma Gözyaşlarını Tutamadı

Şeyma Gözyaşlarını Tutamadı

Acun Ilıcalı'yla ismi aşk dedikodularına karışan tasarımcı Şeyma Subaşı açtığı butiğin önünde ağlarken görüntülendi.

05.09.2012 06:03  Güncelleme: 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'yla ismi aşk dedikodularına karışan tasarımcı Şeyma Subaşı, Nişantaşı'nda açtığı butiğin önünde ağlarken görüntülendi.

Cep telefonuyla mağazanın kapısında konuşan ve hıçkıra hıçkıra ağlayarak karşısındakine bir şeyler anlatmaya çalışan Subaşı'nın üzüntüsünün sebebi kısa sürede belli oldu. Subaşı'nın bir yakınıyla ilgili çok üzücü bir haber aldığı ve bu yüzden gözyaşlarına engel olamadığı öğrenildi.

Yaklaşık 1 saat boyunca aralıksız ağlayan Subaşı'yı mağaza çalışanları teselli etti. Güçlükle sakinleşen Subaşı'nın bu halleri sokaktan geçenlerin de dikkatini çekti.

ACUN'LA AŞK İDDİALARI

Bir dönem adı Acun Ilıcalı ile sıkça anılan Şeyma Subaşı'nın ünlü televizyoncu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Öyle ki eşi Acun Ilıcalı'ya boşanma davası açmış ve bu davada ŞEyma Subaşı'yı ima ederek ona ev aldığını araba aldığını ve iş vererek 15 bin lira maaş bağladığını iddia etmişti.

Eşinin iddialarını kabul etmeyen Ilıcalı, iki kızının ruh sağlığını düşünerek konu hakkında yorum yapmayacağını açıklamıştı. Avukatı Kezban Hatemi ise "Müvekkil hakkında yayınlanan hukuka aykırı söz konusu haberlerin gizli talepli açılan dava da dikkate alındığında ailenin mahremiyeti ve çocuklarının geleceğinin dikkate alınması gerekmektedir. Müvekkilim ileri sürülen gerçek dışı ve hukuka aykırı iddiaların yasal zemin üzerinde karşılığını bulacağına inanmaktadır" açıklamasını yapmıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

 

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Şeyma Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement