Sezonun İlk Yağlı Güreşleri Yunusemre'de Başlayacak - Son Dakika
Yerel

Sezonun İlk Yağlı Güreşleri Yunusemre'de Başlayacak

Sezonun İlk Yağlı Güreşleri Yunusemre\'de Başlayacak

Yunusemre Belediyesi, ata sporu yağlı güreşi ilçede yaymak amacıyla başlattığı Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’nin ikincisini düzenlemeye hazırlanıyor.

25.11.2016 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, ata sporu yağlı güreşi ilçede yaymak amacıyla başlattığı Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali'nin ikincisini düzenlemeye hazırlanıyor. Bu yıl, 9 Nisan'da gerçekleştirilecek müsabakalar, Türkiye'de sezonun ilk müsabakaları olma özelliğini de taşıyor.

Yunusemre Belediyesi geçen yıl birincisi gerçekleştirilen Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali'nin ikincisini yapmaya hazırlanıyor. Yunusemre Belediye Başkanvekili Arif Alkan, Güreş Festivali Komite Başkanı Necip Denktaş ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gürler, teknik personelle birlikte festivalin yapılacağı Ortaköy Mesire alanında incelemelerde bulundu. 9 Nisan'da gerçekleştirilecek Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali'nin bu yıl sezonun ilk müsabakaları olduğuna vurgu yapan Güreş Festivali Komite Başkanı Necip Denktaş, "Geçen yıl ilkini yaptığımız ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yuntdağı Yağlı Güreş Festivalinin ikincisini yapıyoruz. 9 Nisan'da Ortaköy Mesire alanında yapacağımız festival için incelemede bulunduk. Vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda güreş festivalini incelemesi amacıyla çalışmalarımız sürecek. Güreş festivali için hazırlıklara başladık. Ünlü başpehlivanlarımızın katılacağı güreş festivalimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sezonun İlk Yağlı Güreşleri Yunusemre'de Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement