Sgd'den Yalova'daki Siirt Derneklerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sgd'den Yalova'daki Siirt Derneklerine Ziyaret

Sgd\'den Yalova\'daki Siirt Derneklerine Ziyaret

Siirt Gazeteciler Derneği’nden (SGD) bir heyet, temaslarda bulunmak için gittiği Yalova’da Siirt derneklerini ziyaret ederek istişarede bulundu.

26.11.2015 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Gazeteciler Derneği'nden (SGD) bir heyet, temaslarda bulunmak için gittiği Yalova'da Siirt derneklerini ziyaret ederek istişarede bulundu.

SGD heyeti, Yalova'da Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Dernek binasında gerçekleşen karşılıklı görüşmede Siirt'in ve Siirtlilerin sorunları ele alındı. Heyet daha sonra, Yalova Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, "Siirtlilerin Yalova'da gelenek ve göreneklerini devam ettirme çabası var, kendilerini tebrik ediyoruz, Siirt dernekleri Yalova'da en aktif dernekler arasında bulunuyor" dedi.

Siirt Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Durak ise, Siirt'te basının zor şartlar altında çalışma yürüttüğünü ifade ederek, dernek ve basın kuruluşları hakkında bilgi verdi. Durak, Siirt'te vasıflı olarak 7 günlük gazetenin Güneydoğu Gazeteciler Derneği çatısı altında birleşip gazete sayısını 2'ye düşürdüklerini ifade etti.

Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu da, Yalova'da yaklaşık 6 bin Siirtlinin ikamet ettiğini ifade ederek, Siirtliler Derneği'ne gösterilen ilgiden dolayı Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat'a teşekkür etti. Siirtliler Derneği olarak yeni bir projeyi hayata geçireceklerini söyleyen Babaoğlu, dernekler arası futbol turnuvası yaparak, kaynaşmayı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgd'den Yalova'daki Siirt Derneklerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement