Shandong Luneng, Josef de Souza için Fenerbahçe'e 6 Milyon Euro Önerdi - Son Dakika
Spor

Shandong Luneng, Josef de Souza için Fenerbahçe'e 6 Milyon Euro Önerdi

Çin Ligi ekiplerinden Shandong Luneng, Fenerbahçeli Josef de Souza için sarı-lacivertlilere 6 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

09.08.2016 10:49  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosunda üst düzey yıldızlar olmasına rağmen beklentilerin altında kalan Çin Ligi'nin zengin takımlarından Shandong Luneng'den Fenerbahçe'ye piyango gibi bir teklif geldi. Teklifi iletmek üzere kapıyı çalan kişi ise Burak Yılmaz ve Stephane Mbia'nın Çin'e transferlerinde aracı olan Türk asıllı bir İspanyol menajer olduğu öğrenildi. Luneng kulübünün Josef de Souza için 6 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu bildiren menajer, danışmanlık ücreti altında 1 milyon Euro da kendisine istedi. Söz konusu menajerin Çin temsilcisinden de 750 bin Euro talep ettiği belirlendi.

BU PARAYA İHTİYACIMIZ VAR

Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Adam bizden çok kazanacak!" diyerek menajere kızdığı, sırf bu yüzden transfere onay vermediği bildirildi. Bazı yöneticilerin ise, "Paraya ihtiyacımız var, bu fırsatı kaçırmayalım. Josef'in gidişi Mehmet Topal, Ozan Tufan ve Salih Uçan varken çok da kayıp olmaz" diyerek başkanı ikna etmeye çalıştıkları öğrenildi. Çin Ligi'nde transfer sezonu 15 Temmuz tarihinde kapandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın onay vermesi halinde Josef de Souza'nın transferi ancak önümüzdeki yıl ocak-şubat aylarında gerçekleşebilir.

'GEREKSİZ' DENMİŞTİ

Sarı-lacivertlilerin Sao Paulo'ya 8 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Josef de Souza, geçen sezonu 31 lig maçında 1 gol-1 asistle kapamıştı. Birçok otoriteye göre gereksiz bir transferdi. Brezilyalı futbolcuyu benzer özellikteki Mehmet Topal'la birlikte oynatan Pereira, bu yüzden büyük eleştiri almıştı.

(Kaynak: Fotomaç)

Shandong Luneng, Josef de Souza için Fenerbahçe\'e 6 Milyon Euro Önerdi

Son Dakika Spor Shandong Luneng, Josef de Souza için Fenerbahçe'e 6 Milyon Euro Önerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement