Tokat'ta Şiddetli Rüzgar Camları Kırdı - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Şiddetli Rüzgar Camları Kırdı

Tokat'ın Turhal ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.

20.06.2014 10:37  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Turhal ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde cam çerçeve yere düştü.

Rüzgar, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin giriş kapısı üzerinde bulunan büyük cam çerçeveyi, takılı olduğu yerden söktü. Sert rüzgarın şiddeti ile sallanan çerçeve büyük bir gürültü ile bulunduğu yerden sökülerek, altında bulunan simit tezgahının üzerine devrildi. Tezgah içerisinde bulunan simitler ve düşen çerçevenin kırılan cam parçaları etrafa yayıldı.

Olay yazıhane görevlilerinin cep telefonları kameralarına yansıdı. Görüntülerde rüzgarın etkisi ile sallanan çerçevenin bir süre sonra yerinden sökülerek büyük bir gürültü ile devrildiği görülüyor.

Cep telefonuna kaydeden Ömer Tekeli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Dışarıda aşırı rüzgar vardı. Çerçeve salandı sallandı. Ardından pat diye düştü zaten. Etrafta insanlar vardı. İnsanlar hemen etrafından uzaklaştırıldılar" dedi.

Turhal Belediyesi İtfaiye ekipleri ve temizlik görevlileri çerçeve ve kırılan cam parçaları temizlenerek giriş kapısı yeniden açıldı.

Tokat\'ta Şiddetli Rüzgar Camları Kırdı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Şiddetli Rüzgar Camları Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement