Şifre: Hızlı Futbol! - Son Dakika
Spor

Şifre: Hızlı Futbol!

Şifre: Hızlı Futbol!

Fenerbahçe, Dick Advocaat yönetiminde 3 maça çıktı.

27.08.2016 03:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Dick Advocaat yönetiminde 3 maça çıktı. Sarı-Lacivertliler, Hollandalı'nın yönetiminde Grasshoppers karşısında oynadığı 2 maçı da kazanırken, ligde Başakşehir'e mağlup oldu. Şu anda bir geçiş döneminde olan Kanarya'da Advocaat, bu sürecin en az hasarla atlatılması için bazı önlemler aldı.

TEKNİK - TAKTİK ARKA PLANDA

Hollandalı teknik adam, kendisi ile takım arasındaki uyum sürecinin kısa sürede bitmeyeceğinin farkında. Bu nedenle 68 yaşındaki çalıştırıcı ilk etapta teknik-taktik düşüncesinden çok, direkt sonuca gidebilecek bir kadroyla maçlara çıkmayı planlıyor. Bunun için de ilk 11'i kurarken öncelik hızlı ve sert futbolculara yer verilecek. Advocaat bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Avrupa Ligi ve Türkiye Süper Ligi'nde bizi çok zorlu maçlar bekliyor. Bu nedenle antrenmanlarda çok çalışan, hızlı ve topla sert olan oyuncularımdan daha çok yararlanacağım" ifadelerini kullandı.

MİLLİ ARA İLAÇ OLACAK

Sarı-Lacivertliler, yarın Kayserispor ile karşılaştıktan sonra başlayacak olan milli aranın çok yararlı olacağı düşüncesinde. Lige verilecek bu arada Advocaat takımı, öğrencileri de hocalarını daha yakından tanıma fırsatı yakalayacak. Deneyimli çalıştırıcı bu süreçte Fenerbahçe'nin eski maçlarını da izleyerek futbolcularla ilgili daha iyi fikir sahibi olacak.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Şifre: Hızlı Futbol! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement