Siirt Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Siirt Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Siirt Belediyesi bünyesinde "Yeni Yerleşim Alanları ve Kent Genelinde Altyapıda Büyük Dönüşüm Başlıyor" sloganıyla başlatılan altyapı çalışmaları sürüyor.

27.05.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediyesi bünyesinde "Yeni Yerleşim Alanları ve Kent Genelinde Altyapıda Büyük Dönüşüm Başlıyor" sloganıyla başlatılan altyapı çalışmaları sürüyor.

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi  (SİSKİ) bünyesinde hazırlanan proje kapsamında başlatılan bin metre küplük yeni su deposu, 10 kilometrelik kanalizasyon ve 8 kilometrelik içme suyu hatlarının yapım çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıkalama yapan SİSKİ Müdürü Zafer Kahraman, "Kentte başlatılan altyapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Yeni Devlet Hastanesi yanında bulunan kanalizasyon çalışmamız tamamlandığında hastane ve çevresinde bulunan yeni yerleşim yerlerinin alt yapı sorunu çözüme kavuşacaktır" dedi.

Altyapı sorunlarının çözümüne yönelik SİSKİ Müdürlüğüne müracaatta bulunan vatandaşlar, müracaattan sonra çok kısa bir süre sonra altyapı  çalışmalarının başlatılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenler ve Siirt Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement