Siirt Belediyesi'nde Muhtarlar Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Siirt Belediyesi'nde Muhtarlar Toplantısı

Siirt Belediyesi, mahallerdeki sorunların çözümü için muhtarlarla yapacağı aylık toplantıların ilkini gerçekleştirdi.

09.11.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediyesi, mahallerdeki sorunların çözümü için muhtarlarla yapacağı aylık toplantıların ilkini gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, Ekim ayı sonunda muhtarlar ile yapılan toplantıda, her ay meclis toplantılarının bitiminde mahallelerde yaşanan sorunların giderilmesine yönelik muhtarlarla aylık çözüm toplantılarını düzenleme kararı aldıklarını söyledi.

Bakırhan, "Bu toplantıların ilkini bu gün gerçekleştiriyoruz. Bu toplantılarda muhtarlar, kendi mahallelerinde yaşanan sorunları dile getirecek ve sorunların çözümüne yönelik, acil, orta ve uzun vadede yapılacak çalışma ve hizmetlerin belirlenmesi konusunda görüşlerini dile getirecek" dedi.

Daha sonra muhtarlar, mahallerinde yaşanan sorunları, sorunların çözümüne yönelik görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi.

Birim amirlerinin, yaşanan sorunlar ve sorunların çözümüne yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermesinin ardından toplantı sona erdi.

Siirt belediye meclisi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Siirt Belediye Eş Başkanı Belkiza Beştaş Epözdemir, eş başkan yardımcıları, DBP ve AK Partili meclis üyeleri, birim amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt Belediyesi'nde Muhtarlar Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement