Siirt Spor Deplasmandan Beraberlikle Döndü - Son Dakika
Spor

Siirt Spor Deplasmandan Beraberlikle Döndü

Siirt Spor Deplasmandan Beraberlikle Döndü

Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten "3 Puanı hakem yüzünden kaybettik" dedi

04.11.2013 18:37

Kahraman Maraş BBSK spor ile deplasmanda karşılaşan Siirt spor 0-0 berabere kaldı. Maçın başından beri etkili olan Siirt spor bulduğu net gol pozisyonları değerlendiremedi. Maçın orta hakeminin verdiği kararlara tepki gösteren Siirt spor teknik direktörü Ahmet Erten maçın başından ve sonuna kadar etkili bir futbol oynadıklarını ancak ortak hakemin verdiği kararları lehimize olması gerekirken rakip takımın aleyhine çevirmesine bir anlam vermediğini belirtti.

Maçtan toplam 4 kırmızı kartın olduğunu belirten Teknik direktör Ahmet Erten "Biz galibiyeti kaçırdık. 3 Puanı hakem yüzünden kaybettik. Bizden iki oyuncu ve rakip takımdan ikin oyuncu kırmızı kart gördü. Biz buna rağmen atak bir futbol sergiledik. Resul ceza sahası içerisinde K. Maraş spor kalecisi tarafından düşürüldü. Penaltı ve kırmızı kart vermesi beklenirken orta hakem kaleciye sarı kart verdikten sonra ceza sahası içerisinde serbest vuruş kullandırdı" dedi.

K. Maraş BBSK Sporun iyi bir takım olduğunu belirten Siirt Spor teknik direk Ahmet Erten kalelerinde sadece bir kez tehlikeli arak gördükleri ve Siirt spor futbolcularının bu maçta kendilerini gösterdiğini belirtti. Hakemin verdiği kararlardan dolayı maçı 0-0 bitirdiklerini belirten teknik direktör Erten "Sezon başından beri ilk defa bu şekilde bir oyun sergiledik. Ancak bu sefer hakeme takıldık. Rakip takımın taraftarları bile hakemin verdiği kararlara şaştı. Galibiyet bizim hakkımızdı, eğer biz takım olarak sürekli böyle oynarsak ligde güzel bir yere geleceğiz" dedi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Siirt Spor Deplasmandan Beraberlikle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement