Siirt'te Dbp ve İHD'ye Operasyon: 8 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Dbp ve İHD'ye Operasyon: 8 Gözaltı

Siirt\'te Dbp ve İHD\'ye Operasyon: 8 Gözaltı

Siirt'te, DBP il binası ile İnsan Hakları Derneği (İHD) şubesinde polis arama yaptı, aralarında İHD Siirt Şube Başkanı'nın da olduğu 8 kişi gözaltına alındı.

30.09.2015 10:29  Güncelleme: 11:00

Siirt'te, yürütülen bir soruşturma kapsamında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il binası ile İnsan Hakları Derneği (İHD) Siirt Şubesi'nde polis arama yapıldı, aralarında İHD Siirt Şube Başkanı'nın da olduğu 8 kişi gözaltına alındı.

Siirt Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bugün saat 05.00 sıralarında Eruh yolun üzerinde DBP il binası ile Atatürk Bulvarı'nda bulunan İHD Siirt Şubesi ve bunların yöneticilerinin evlerine eş zamanlı baskın düzenledi. Baskında, aralarında İHD Siirt Şube Başkanı Zana Aksu ve DBP'li yöneticilerin de bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Binalarda aramalar devam ederken, gözaltına alınanlar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu arada Siirt Belediye Başkanı DBP'li Tuncer Bakırhan ile partililer de, parti binası önüne gelerek beklemeye başladı. - Siirt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt'te Dbp ve İHD'ye Operasyon: 8 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement