Siirt'te "Öğrenmede Farklılık" Konferansı Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Siirt'te "Öğrenmede Farklılık" Konferansı Düzenlenecek

İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi tarafından hazırlanan ''Genç Umutlar Gençlik Merkezi' projesi kapsamında ''Öğrenmede Farklılık'' konulu konferans düzenleneceği bildirildi.

17.12.2014 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi tarafından hazırlanan "Genç Umutlar Gençlik Merkezi' projesi kapsamında "Öğrenmede Farklılık" konulu konferans düzenleneceği bildirildi.

Proje Koordinatörü Cemalettin İlhan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2014 Gençlik Projeleri Destek Programı'nca finanse edilen proje kapsamında, Siirt Üniversitesi'nde pazar günü düzenleyecekleri konferansa eğitimci yazar Ahmet Çağlayan'ın konuşmacı olarak katılacağını söyledi.

Yapılacak konferansa vatandaşları davet eden İlhan, şöyle dedi:

"İlimizde gençlerin ve özellikle üniversite öğrencilerinin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, spor, kültür ve sanatla uğraşırken milli ve manevi bilince kavuşacakları alan ve imkanlar yok denecek kadar az olması gençleri olumsuz ve uygunsuz nitelendirilebilecek ortamlara sürüklemektedir. Bu nedenle ilimizdeki gençlerinin bu ihtiyaçlarını giderebilecekleri nezih ortamların oluşturulması ve bu tür kültürel etkinliklerin yapılmasının ihtiyacını doğurmuştur. Gençlerin gelişimine katkıda bulunmak adına konferans düzenledik." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te 'Öğrenmede Farklılık' Konferansı Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement