Siirt'te Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Seçim Güvenliği Toplantısı

Siirt'te 7 Haziran'daki seçimin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi amacıyla toplantı yapıldı.

23.04.2015 16:28

Siirt'te 7 Haziran'daki seçimin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi amacıyla toplantı yapıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, Valilikte düzenlenen program öncesi yaptığı konuşmada, seçimin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesi, seçmen iradesinin sağlıklı şekilde sandığa yansımasının sağlanması amacıyla toplantının yapıldığını söyledi.

Seçim güvenliği ile ilgili bir süre önce kurum temsilcilerinin katılımıyla toplantı yaptıklarını anımsatan Tutulmaz, şöyle dedi:

"Demokratik bir seçim şöleni yaşanması için tüm partilerin seçim propagandası yaparken, birbirlerine karşı sıcak, samimi, saygılı ve hoşgörülü olması gerekiyor. Amacımız, seçimde vatandaşlarımızın seçme ve seçilme haklarını, huzur ve güven içinde, hiçbir baskı altında kalmadan, kendi özgür iradeleri ile kullanmalarını temin etmektir."

Tutulmaz, konuyla ilgili her türlü güvenlik tedbirinin alındığını vurgulayarak, "Kamu düzenini bozmaya yönelik hiçbir eyleme asla müsaade edilmeyecek. Vatandaşın güvenliğini tehdit eden, baskı kurmaya çalışan gruplara fırsat verilmeyecek" dedi.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, siyasi parti temsilcileri ve bağımsız aday Mehmet Fadıl Akgündüz de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 55 bin Jetpa holding madurlarından bir madur: Yolsuzlukar ve valiye hakarete 1, 5 yıl hapise çarptırılman Fadıl akgündüz seçimle ne alakası ola bilir hukukun üstünlüğü bir daha ihlalim ediliyor, yazık yazık yolsuzluklara gözyumanlara da yazık 0 1 Yanıtla

Advertisement