Siirt'te Taşkın Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Taşkın Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Siirt'te Taşkın Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

16.08.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te Taşkın Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, DSİ 10. Bölge Müdür Yardımcısı Fırat Tutşi, 104. Şube Müdürü Yusuf Korkutata, taşkın koordinasyon kurulu üyeleri ve görevli teknik ekip katıldı.

Vali Tutulmaz, il sınırları içerisinde sel baskınlarının, can ve mal kaybına neden olmaması için yasa ve yönetmelikler çerçevesinde çeşitli tedbirler alınması gerektiğini söyledi.

Toplantıda, Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğü tarafından, yaşanan taşkınların sebepleri ve alınması gereken önlemler ile ilgili sunum yapıldı.

Siirt ili sınırları içerisinde sel baskınlarının, can ve mal kaybına neden olmaması, mevcut taşkın kontrol tesislerinin amacına uygun işletilmesi, akarsu yataklarının korunması ve mevcut taşkın tesislerinin, merkez ve köprülerin gözden geçirilerek yetersiz kapasitede olanların yeniden projelendirilerek inşaatları bir an önce başlatılması için kurumların ve belediyelerin programlarını buna göre oluşturmalarına yönelik kararlar alındı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Taşkın Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement