Siirt'te Toplu Taşımacılıkta Yeni Dönem Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Toplu Taşımacılıkta Yeni Dönem Başlıyor

Siirt Belediyesi, şehir merkezinde toplu taşıma hatlarında yaşanan aksaklıkları gidermek için 20 Ekim’de başlayacağı halk otobüsü servisleri için elektronik ücretlendirme satışları başlattı.

29.09.2014 15:25

Siirt Belediyesi, şehir merkezinde toplu taşıma hatlarında yaşanan aksaklıkları gidermek için 20 Ekim'de başlayacağı halk otobüsü servisleri için elektronik ücretlendirme satışları başlattı.

Şehir içi toplu taşıma araçlarında yolculuk yapan kişiler tarafından kullanılacak toplu taşıma ve elektronik ücretlendirmeler Siirt Belediyesi Destek Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan tam, indirimli ve ücretsiz kartlar satışa sunuldu. Gelir Şefliği'nde bugün başlayan satışlarda tam kart fiyatı 5 TL servis ücreti 80 kuruş, indirimli kart 10 TL servis ücreti 60 kuruş, bayanlar için jin kart 10 TL servis ücreti 60 kuruş, ücretsiz kart ise 20 TL olarak belirlendi.

Siirt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Seyithan Alper, yapılacak toplu taşımada elektronik ücretlendirme sistemi kullanılacağını, bu nedenle toplu taşımacılıktan faydalanacak vatandaşlar için satışların başladığını bildirdi.

Alper, 20 Ekim tarihinde başlayacak toplum taşıma hatlarının üniversite, Yenimahalle Bahçelievler, Kooperatif, Barış, Alan ve Çal Mahalleleri güzergahlarında olacağını söyledi.

Kart almak isteyen vatandaşların, nüfus cüzdan fotokopisi, ikametgah belgesi, 1 adet fotoğraf, okul yetkililerince onaylanmış öğrenci belgesi, personel kimlik kartı ile müracaat edebileceği ifade edildi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te Toplu Taşımacılıkta Yeni Dönem Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement