Silah Altına Alınacak Yükümlülere Çağrı - Son Dakika
Güncel

Silah Altına Alınacak Yükümlülere Çağrı

Yeşilyurt Askerlik Şubesi Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, er statüsündeki yükümlülerin temmuz-ağustos aylarında 2 grup halinde silah altına alınacağı belirtildi.

27.07.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Askerlik Şubesi Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, er statüsündeki yükümlülerin temmuz-ağustos aylarında 2 grup halinde silah altına alınacağı belirtildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, askerliklerine karar aldıran er statüsündeki yükümlülerin 1996/3 tertip olarak ağustos-ekim aylarında 2 grup halinde silah altına alınacakları belirtildi.

Yükümlülerin sevk edilecekleri eğitim merkezlerini 15 Temmuz'dan itibaren e-devlet kapısı üzerinden öğrenebilecekleri aktarılan açıklamada, isteyenlerin, birinci gruplar için 28 Temmuz'a kadar, ikinci gruplar için de 8-19 Eylül tarihleri arasında askerlik şubelerine gitmeden sevk belgelerini alabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada, sevke tabi tutulanların sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listelerin askerlik şubesi ilan levhasına asıldığı, toplu sevklerin 1-4 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Evraklarını almak için başvuran yükümlülerin yanlarında nüfus cüzdanları bulundurmaları gerektiği de hatırlatılan açıklamada, sevk evraklarının birinci gruplar için en geç 4 Ağustos, ikinci gruplar için de 23 Eylül tarihine kadar alınması gerektiği vurgulandı.

Açıklamada son olarak sevk evraklarını almayanlarla, aldıkları halde birliklerine katılmayanların idari para cezasıyla cezalandırılabileceğine dikkat çekildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silah Altına Alınacak Yükümlülere Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement