Silifke'de 22 Mahalleye 38 Durak - Son Dakika
Yerel

Silifke'de 22 Mahalleye 38 Durak

Silifke\'de 22 Mahalleye 38 Durak

Silifke Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra kırsal bölgelerdeki mahallelere de yeni dolmuş durakları kazandırıyor.

26.11.2015 11:16

Silifke Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra kırsal bölgelerdeki mahallelere de yeni dolmuş durakları kazandırıyor. Belediye, bugüne kadar toplamda 22 mahalleye 38 adet dolmuş durağı yerleştirdi.

Mahallelerin eksikliklerini ve vatandaşların taleplerini yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yol, park, çevre düzenlemesi ve sosyal alan gibi hizmetlerin yanı sıra mahallelerde eksik olan dolmuş bekleme duraklarının da hızlı bir şekilde tamamlandığını kaydetti.

Belediyenin kendi üretim atölyesinde yapılan durakları, ihtiyaç duyulan mahallelere yerleştirdiklerini belirten Başkan Turgut, "Şehir merkezimize yakın olan mahalleler ile kırsal mahallelerimizin birçoğunda vatandaşlarımızın otobüs veya dolmuş bekleyecekleri bir durak bile yok. Bugüne kadar hiç yapılmamış. Yapılanların birçoğu da bakımsız ve kötü bir görüntüye sahipti. Vatandaşlarımızın özellikle öğrenciler için talepte bulunduğu bu durakları hızlı bir şekilde mahallelerimize kazandırmaya ve bu eksikliği gidermeye devam ediyoruz. Bu talepler doğrultusunda belediyemiz atölyelerinde üretilen toplamda 38 adet durak, ihtiyaç duyulan mahallelerdeki noktalara yerleştirildi. İmkanlarımız dahilinde bu eksiklikleri tamamlamaya devam edeceğiz" dedi.

Durakta koltuklarda oturarak dolmuş bekleyen vatandaşlar ise daha önceki duraklara oranla bu durakların daha rahat ve güzel olduğunu söyleyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Eski durakların bakımsız ve kış şartlarına uygun olmadığını açıklayan öğrenciler ise, daha önce öğrenci servislerini beklerken üşüdüklerini belediyenin yapmış olduğu yeni duraklar sayesinde daha rahat olduklarını ifade ettiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke'de 22 Mahalleye 38 Durak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement