Silifke'de Sulama Kanalına Tel Örgü Çekildi - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Sulama Kanalına Tel Örgü Çekildi

Silifke\'de Sulama Kanalına Tel Örgü Çekildi

Silifke Belediyesi, Sarıcalar Mahallesinde bulunan Gazi ve Göksu mahallelerini birbirinden ayıran sulama kanalı çevresinde tel örgü çalışması gerçekleştirdi.

08.06.2016 11:39

Silifke Belediyesi, Sarıcalar Mahallesinde bulunan Gazi ve Göksu mahallelerini birbirinden ayıran sulama kanalı çevresinde tel örgü çalışması gerçekleştirdi.

Silifke Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte boğulma gibi üzücü olayların önüne geçmek için Sarıcalar kanalı çevresinde tel örgü çalışması yaptı. Belediye ekiplerinin, Sarıcalar mahallesinde sürdürdüğü çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, insan hayatının her şeyin üstünde olduğunu belirterek, "Sarıcalar mahallesinin içerisinden geçerek Silifke Hal Pazarı istikametine doğru var olan sulama kanalı çevresine tel örgülü çalışması yaptık. Bilindiği üzere bu kanal boyu araçların ve motosikletlerin yanı sıra yayalar ile çocuklarında sık sık kullandığı bir yol. Burada mahallelerimizin gençleri serinlemek amacıyla kanalda yüzüyorlar. Bu nedenle herhangi üzücü olaya meyil vermemek ve karşılaşmamak için tedbirler alıyoruz. Gece gündüz bu yol üzerinde seyreden araç ve yaya trafiğinin yanı sıra bu mahallede oturan ailelerin çocukları da zaman zaman bu sulama kanalı yüzünden üzücü olaylara sahne olmaktaydı. Biz de belediye olarak kanal kenarına koruyucu ve kollayıcı bir özelliğe sahip olan tel örgü ile önlem almaya karar verdik. Ekiplerimiz sulama kanalı kenarında devam eden çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaktır. Temennimiz kazaların olmaması ve insanlarımızın can ve mal kaybına uğramamasıdır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke'de Sulama Kanalına Tel Örgü Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement