Silopi'deki Öğretmenlerin Tek Sosyal Etkinliği Salonda Voleybol - Son Dakika
Güncel

Silopi'deki Öğretmenlerin Tek Sosyal Etkinliği Salonda Voleybol

Silopi\'deki Öğretmenlerin Tek Sosyal Etkinliği Salonda Voleybol

Silopi'deki öğretmenlerin tek sosyal etkinliği: Salonda VoleybolŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde görev yapan öğretmenler, uzun süren terör ve çatışmalı ortamın ardından hayatın normale döndüğü ilçede spor salonunda düzenlenen Voleybol turnuvası ile stres atmaya çalışıyor.

23.11.2016 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silopi'deki öğretmenlerin tek sosyal etkinliği: Salonda Voleybol

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde görev yapan öğretmenler, uzun süren terör ve çatışmalı ortamın ardından hayatın normale döndüğü ilçede spor salonunda düzenlenen Voleybol turnuvası ile stres atmaya çalışıyor. Öğretmenler, aralarında organize ettikleri ve 170 kadın ve erkek öğretmenden oluşan 20 takımın katıldığı bir voleybol turnuvası düzenledi.

Silopi ilçesinde 14 Aralık 2015 tarihinde ilk olarak uygulanan ve 24 Nisan tarihinde kısmen kaldırılan sokağa çıkma yasağından sonra hayat normale dönmeye saşlarken, ilçede görev yapan öğretmenler sosyal aktivite olarak spor salonunda maç yaparak stres atmaya çalışıyor. Hendek-barikat operasyonları nedeniyle uzun süre sıkıntı çekilen ilçede görev yapan öğretmenler, kendi aralarında voleybol turnuvası düzenledi. Lise ve ortaokullarda görev yapan 170 öğretmenden oluşan 20 takımın katıldığı turnuva, öğretmenler arasında büyük heyecan ve çekişmeye sahne oluyor. Turnuvada dereceye giren takımlara 24 Kasım öğretmenler gününde düzenlenecek bir törenle kupaları verilecek.

Turnuvaya katılan öğretmenlerden Arzu Kılıçoğlu, Silopi'ye ön yargılı bir şekilde geldiğini belirterek, "Buraya gelmeden önce ön yargılarım vardı. Buraya geldiğimde buranın çok güvenli olduğunu gördüm. Gece dışarı çıkabiliyoruz. Hatta turnuva bile düzenleyebiliyoruz gördüğünüz gibi. Her şey yolunda" dedi. Öğretmenlerden Sercan Sevlen de, 3 yıldan beri Silopi'de görev yaptığını anlatarak, "Geçen sene yaşanan sıkıntıların ardından bu sene böyle güzel etkinlikler ile ilçemizin öğretmenleri, memurları eğleniyorlar, aktivite yapıyorlar ve de yaşanan stresleri bir nebze olsa da unutup, atmaya çalışıyorlar. Bu turnuvayı düzenleyen, katkıda bulunan herkese buradan teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'deki Öğretmenlerin Tek Sosyal Etkinliği Salonda Voleybol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement