Silvan'da Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Silvan'da Çalışmalar Devam Ediyor

Silvan\'da Çalışmalar Devam Ediyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinin Tekel, Mescit ve Konak Mahallesi'nde kentsel altyapı ve üstyapıyı düzenlemeye yönelik çalışmaları sürüyor.

24.11.2015 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı birimlerin, Silvan'ın Tekel, Mescit ve Konak Mahallesi'nde kentsel altyapı ve üstyapıyı düzenlemeye yönelik çalışmaları sürüyor. Belediye, hafta sonu 100 temizlik işçisiyle temizlik, 30 yol işçisiyle yol çalışmaları yürütmeye, 3 bin 500 aileye gıda yardım paketleri dağıtmaya devam etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı birimlerin, Silvan'ın Tekel, Mescit ve Konak Mahallesi'nde kentsel altyapı ve üstyapıyı düzenlemeye yönelik çalışmaları sürüyor.
Sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının hemen ardından içme suyu ve kanalizasyon şebekesinde yaşanan sıkıntıları gidererek ilçeye su vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, arızaları yönelik gidermeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yol ekiplerinin geçen haftadan bu yana 30 kişiden oluşan 3 ekiple, 14 iş makinesiyle yol çalışmaları devam ederken, 100 kişiden oluşan temizlik ekipleri de Silvan'da temizlik çalışmaları yürütüyor. Ekiplerin çalışmasına itfaiye ekipleri de suyla ev ve işyerlerini yıkayarak destek veriyor.

Hafta sonu boyunca temizlik çalışmalarının devam ettiği üç mahallede, sosyal hizmet ekipleri de 3 bin 500 aileye gıda yardım paketleri dağıtarak, ailelerin mağduriyetlerini bir nebze olsun gidermeye çalışıyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Silvan'da Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement