Silvan'ın Sorunları Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Silvan'ın Sorunları Masaya Yatırıldı

Silvan\'ın Sorunları Masaya Yatırıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Silvan Belediyesi’ne yeni itfaiye aracı tahsis ederek, esnaf ziyaretinde bulundu.

26.03.2015 15:06

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Silvan Belediyesi'ne yeni itfaiye aracı tahsis ederek, esnaf ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Fırat Anlı, DİSKİ Genel Müdürü Zülküf Karatekin ve beraberindekilerle birlikte Silvan Belediyesi'ni ziyaret etti. Anlı'yı, Silvan Belediye Eşbaşkanları Yüksel Bodakçı ile Melik Şah Teke, HDP, DBP ilçe yöneticileri ve muhtarlar karşıladı.

Anlı ve beraberindekiler, belediyede ilçenin sorunları ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Anlı, su ve yol sorunlarının en kısa sürede çözüleceğini, hem yol hem de su sorunu için ekiplerin çalışmalar yaptığını ve önümüzdeki birkaç ay içinde sorunların hal olacağını belirtti. DİSKİ Genel Müdürü Zülküf Karatekin su sorunu için Silvan'da ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü sanayi mahallesinde 200 metre derinliğinde yeni kuyuların açıldığını ve su bulunmadığını ancak kuyunun 400 metre derinliğine inileceğini ve buradan su bulmayı umut ettiklerini belirtti.

SİLVAN'A ÇOK AMAÇLI YENİ İTFAİYE ARACI

Daha sonra Anlı ve beraberindekiler Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği tarafından Silvan Belediyesi itfaiye ekiplerine tahsis edilen çok amaçlı yeni itfaiye aracı için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yeni itfaiye aracının çok amaçlı olduğu ve sadece yangın için değil trafik kazalarına müdahalede de kullanılabileceği ve 24 metre yüksekliğe kadar hem su hem de köpük ile yangına müdahale edilebileceği belirtildi.

Anlı ve beraberindekileri ilçe esnafını ziyaret etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan'ın Sorunları Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement