Simav'da Belediye İşçisi Sevindi - Son Dakika
Yerel

Simav'da Belediye İşçisi Sevindi

Simav\'da Belediye İşçisi Sevindi

Kütahya’nın Simav ilçesinde belediyede çalışan 350 dolayındaki işçi bu gün hesaplarına yatırılan bir aylık maaşlarıyla sevindi.

14.04.2014 18:45

Kütahya'nın Simav ilçesinde belediyede çalışan 350 dolayındaki işçi bu gün hesaplarına yatırılan bir aylık maaşlarıyla sevindi.

Belediye Başkanı Süleyman Özkan 350 dolayındaki işçinin uzun süredir ödenmeyen iki aylık maaşlarının ilkini bu gün hesaplarına yatırdıklarını, kalan bir aylık alacaklarının da önümüzdeki birkaç gün içerisinde ödeneceği müjdesini verdi.

Belediye çalışanlarını mağdur etmemek için çırpındıklarını ifade eden Başkan Özkan, "Alın terine büyük saygı gösteriyoruz. 350 dolayında çalışan işçi kardeşimizin belediyemizden iki aylık alacağı vardı. Bunlardan ilkini bu gün ödedik. Kalan bir aylıklarını da en kısa sürede ödeyeceğiz. Kimsenin endişesi olmasın" şeklinde konuştu.

Belediyenin bir aylık maaşlarını bankaya yatırdığını öğrenen 350 dolayındaki işçiler bankaya koştu. Bankamatik önünde uzun kuyruklar oluşturan işçiler sözünde duran Başkan Özkan'a teşekkür etti. Bu gün yuvamıza mutlu bir şekilde dönüyoruz. Başkanım bizi memnun etti, sevindirdi. Allah'ta onu sevindirsin" şeklinde konuştu.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav'da Belediye İşçisi Sevindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement