Sinan Çetin, Oğluyla İlgili Soruya Kızıp Kameramanı İtti - Son Dakika
Magazin

Sinan Çetin, Oğluyla İlgili Soruya Kızıp Kameramanı İtti

Oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı aracın çarpması sonucu şehit olan polis memurunun eşinin şikayetini geri çekmesiyle ilgili soruya kızan Sinan Çetin, kendisini görüntüleyen kameramanı itti.

03.10.2016 10:03  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinan Çetin, oğlu Rüzgar'ın ölümüne neden olduğu memur Fatih Alagöz'ün ailesinin şikayetini geri alması konusundaki soruyla çılgına döndü. Ünlü yönetmen, muhabire ve kameramana saldırdı.

GÜZEL BAŞLAYAN GECE KÖTÜ BİTTİ

Oğlu Rüzgar Çetin'in ocak ayında Beşiktaş'ta bir polis otomobiline çarparak memur Fatih Alagöz'ü şehit etmesinden sonra zor günler geçiren Sinan Çetin, önceki akşam arkadaşlarıyla Arnavutköy'de bir mekandaydı. Yönetmen, muhabirlerin salı günü yapılacak duruşma öncesinde Alagöz'ün ailesinin şikayetini geri alması haberlerini sorması üzerine, çılgına döndü.

KAMERAMANI İTTİ

Önce muhabirin mikrofonuna vurarak tepki gösteren Çetin, ardından sinirlerine hakim olamayınca kendisini görüntülemek isteyen kameramanı itti.

AİLE ŞİKAYETTEN VAZGEÇMİŞTİ

Şehit polisin iki çocuğu, eşi, babası, annesi ve kardeşleri önceki gün verdikleri dilekçede, "Rüzgar Çetin hakkındaki şikayetimizden ve davaya katılma talebimizden feragat ediyoruz" sözlerine yer vermişti.

Sinan Çetin, Oğluyla İlgili Soruya Kızıp Kameramanı İtti

Son Dakika Magazin Sinan Çetin, Oğluyla İlgili Soruya Kızıp Kameramanı İtti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement