Sincik Gönüllüleri Deneğinden Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Sincik Gönüllüleri Deneğinden Futbol Turnuvası

Sincik Gönüllüleri Deneğinden Futbol Turnuvası

Adıyaman’ın Sincik ilçe Kaymakamlığı ile Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası için kura çekimi yapıldı.

17.05.2016 15:01

Adıyaman'ın Sincik ilçe Kaymakamlığı ile Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası için kura çekimi yapıldı.

Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesinde düzenlenen kura çekme törenine Sincik ilçe Kaymakamı Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Gönüllüler Derneği Sincik Şube Başkanı Ziya Azgın, yönetim kurulu üyeleri ve turnuvaya katılan takımlar katıldı. 17-31 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak olan halı saha futbol turnuvasına 12 takım katıldı. Takımlar altışarlı iki grup halinde lig usulü mücadele edecek. Kendi grubunda ilk üçe kalan takımlar Play-Off oynayacak, ilk üçe giren takımlara birincilik, ikincilik ve üçüncülük kupası verileceği belirtildi.

Kura çekme töreninde konuşan Gönüllüler Derneği Sincik Şube Başkanı Ziya Azgın, "Bu yıl ikincisinin düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvasının barış, kardeşlik ve hoşgörü içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Futbol sert bir oyun, zaman zaman sahada istenmeyen olaylar olabiliyor. Biz bu istenmeyen sert oyunun önüne geçebilmek için bu yıl bir takımımıza centilmenlik kupası vereceğiz. Ayrıca turnuvamız barış, kardeşlik ve centilmence geçerse turnuvadan sonra Belediye Başkanımızın sponsorluğunda bir şölen düzenleyeceğiz" dedi.

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ise konuşmasında, "Bu tür sosyal etkinlikler halkın bütünleşmesine katkı sunmaktadır. Dolayısıyla bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. İnşallah Turnuvamız güzel bir şekilde kavgasız, görüntüsüz geçer, böylece buradan güzel bir mesaj da vermiş oluruz" ifadelerini kullandı. Törende konuşan Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ise, "Derneğimizle beraber düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvasının kura çekme töreni için burada toplanmış bulunmaktayız, inşallah güzel bir kura çekimi yapacağız. Öncelikle ben sizleri centilmenliğe davet ediyoruz. Geçen yıl burada olmadığım için turnuvada nasıl bir atmosfer oluştu onu bilemiyorum ama genelde futbol ortamında hiç beklenmediğimiz kişiler bile o heyecanla kendilerini kaybedebiliyorlar ve istenmeyen görüntüler ortaya çıkabiliyor. Burada maksadımız bir araya gelerek dostluk, arkadaşlık ortamının oluşmasını sağlamak ve bir sosyal etkinlik yapmaktır. Bildiğiniz gibi turnuvanın sonunda bir para ödülü yok, amacımız bir sportif etkinlik yapmak ve ilçemizde dostluk, kardeşlik ortamını pekiştirmektir. Başkanlarımızın da belirttiği gibi turnuvanın sonda ilçemizde festival havasında bir şölen düzenlemeyi düşünüyoruz. Turnuvanın bir şölen havasında geçmesi için sizlerden istirham ediyorum, maçlarda sakinliğimizi kuruyalım, beyefendiliğimizi kuruyalım, eminim buradakiler hepiniz kardeş gibisinizdir. Turnuvanın daha sakin geçmesi bakımından bizatihi turnuvaya katılacağım, aynı şekilde belediye başkanı da katılacak, fırsat buldukça da maçları izlemeye çalışacağız. kıran kırana centilmenlik içerisinde bir turnuva olmasını diliyorum, turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik Gönüllüleri Deneğinden Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement