Sincik'te Bilgi Yarışması Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sincik'te Bilgi Yarışması Yapıldı

Sincik\'te Bilgi Yarışması Yapıldı

Adıyaman’ın Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı birleştirilmiş sınıflı ilkokul 4. Sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması yapıldı.

08.05.2015 15:45

Adıyaman'ın Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı birleştirilmiş sınıflı ilkokul 4. Sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması yapıldı.

Bilgi yarışmasına her okuldan 2 öğrenci katıldı. 25 soru ve çoktan seçmeli test şeklinde yapılan bilgi yarışması 40 dakika sürdü. Sincik İmam Hatip Ortaokulunda yapılan yarışmada öğrenciler Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Trafik ve İlk Yardım derslerinden sorulan sorulara cevap verdiler. Yapılan değerlendirme sonucunda 18 okul bilgi yarışmasına katıldı. Yarışma sonunda Çükan İlkokulu 1., Taşlıca İlkokulu 2., Arıkonak İlkokulu ise, 3. oldu. Birbirine çok yakın sonuçların olduğu yarışmada dereceye giren öğrencilere kupaları teslim edildi. Hatıra fotoğrafı ile yarışma tamamlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, yarışmaya katılan tüm öğrencilere, emeği geçen okul yöneticisi ve vefakar öğretmenlere teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik'te Bilgi Yarışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement