Sincik'te, Yeni Şube Müdürleri Görevine Başladılar - Son Dakika
Yerel

Sincik'te, Yeni Şube Müdürleri Görevine Başladılar

Sincik\'te, Yeni Şube Müdürleri Görevine Başladılar

Adıyaman’ın Sincik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne ihtiyaca istinaden Valilik oluruyla atanan Sincik Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Özelmiş ile Söğütlü Cumhuriyet İlk-Ortaokulu sınıf Öğretmeni Yusuf Karataş görevlerine başladılar.

15.07.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne ihtiyaca istinaden Valilik oluruyla atanan Sincik Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Özelmiş ile Söğütlü Cumhuriyet İlk-Ortaokulu sınıf Öğretmeni Yusuf Karataş görevlerine başladılar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şube Müdürlerinden Yusuf Karataş, "Uzun yıllardır Sincik' te görev yapmaktayım. Bu görev süremin büyük bir kısmı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Mebbis Yöneticisi olarak geçti. Kısa bir ara verip öğretmenlik mesleğime döndükten sonra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne görevlendirildim. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde uzun süre çalışmamın vermiş olduğu tecrübeyle Sincik eğitimi için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" dedi.

Ahmet Özelmiş ise, yaptığı konuşmada, "Bir Sincikli olarak İlçeme, halkıma hizmet etmeyi kendime ilke edindim. İnsanlar geçici kurumlar kalıcıdır. O yüzden bulunduğum konumdan daha çok nasıl hizmet vereceğimin önemli olacağı düşüncesindeyim. Hem benim için hem ilçem için hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik'te, Yeni Şube Müdürleri Görevine Başladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement