Sinem Kobal'dan Arda Turan'a Jet Yanıt - Son Dakika
Magazin

Sinem Kobal'dan Arda Turan'a Jet Yanıt

Güzel oyuncu, Arda Turan'ın kendisi hakkında "Sinem'i başka erkekle görünce benim için bitti" sözüne instagram hesabı üzerinden "Benim için 1.5 yıl önce bitti" dedi.

03.01.2015 16:40  Güncelleme: 17:07

Sinem Kobal, Arda Turan'ın kendisi hakkındaki açıklamalarına instagram hesabı üzerinden karşılık verdi.

"BU İLİŞKİ BENİM İÇİN 1.5 YIL ÖNCE BİTMİŞTİR"

Arda'nın "Sinem'i başka erkekle görünce benim için bitti" sözlerine yanıt veren güzel yıldız, "Benim özel hayatım ile ilgili susma tercihim kişilere söz hakkı vermemeli ama ne yazık ki üzerinde hala konuşuluyor. Benim için bu ilişki 1,5 yıl önce bitmiştir. Biten ilişkinin ardından ben suskunluğumu koruyup, yaşananlara ne olursa olsun saygı duysam da hala üzerine konuşulması, bu tarz haberlerle uyanmak, hayatımın sorgulanır halde olması beni oldukça rahatsız etmektedir. Lütfen biraz saygı." dedi.

"SİNEM BENİM İÇİN BİTMİŞTİR"

Hülya Avşar'a konuk olan Arda Turan, Sinem Kobal ile ilgili sorulara, "Sinem kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı" demişti.

Avşar'ın "Ne senin Sinem'e, ne de Sinem'in sana olan sevgisinin bittiğine inanmıyorum" sözleri üzerine Turan, "Benim üzerimde emeği geçen herkes benim için değerlidir. Buna Sinem de dahil ama ben bazı şeyleri kabul edebilen bir adam değilim. Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir. Bundan sonra tek arzum Sinem'in mutlu olmasıdır" diyerek dönüşün olmadığını belirtmişti.

"EVLİLİK PLANALRI YAPARKEN AYRILDIK"

"Evlilik planı yaparken ayrıldık, demek ki bitmesi daha hayırlıymış" diyen Arda, "Sinem, kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı. O'nu bir başkasıyla görüştüğünü görünce canımın yandığı söylemek zoruma gitmiyor. Ama bu konuşmanın fazlası bana zarar verir" sözleriyle konuyu kapatmak istedi.


Sinem Kobal\'dan Arda Turan\'a Jet Yanıt
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sinem Kobal'dan Arda Turan'a Jet Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Mirza: Erkek adam ilişkisinin ardından konuşmaz.adam olun lan 18 3 Yanıtla
  • Sivridil: Sinem yanliz bana aşık, dağılın beyler. 6 10 Yanıtla
  • Muhendis: Gideri var 4 3 Yanıtla
  • Kemal Sunar: Ollo ollo 7 0 Yanıtla
  • Burak: Arda alcak surunuyorum dedi resmen yani blader ayip birak artik git birisi bul kendine. Ugrasma hatunlan ;)) 4 2 Yanıtla
  • sehsuvar: Sinemardacok ta tin 1 0 Yanıtla
  • ehil adam: Kim ne derse desin sevgiliden ayrılmak zor bilader ben bu çileyi 6 yıldır çekiyorum..başkasıyla birlikte olsanda bazen eskiyi kafaya takıyorsun 1 0 Yanıtla

Advertisement