Sınırlar Yörüngeler 15-16" Yarışması - Son Dakika
Kültür Sanat

Sınırlar Yörüngeler 15-16" Yarışması

Yarışmaya başvurular 30 Nisan'da sona erecek.

26.03.2014 09:59

Siemens Sanat tarafından düzenlenen "Sınırlar Yörüngeler 15-16" Yarışmasına başvurular, 30 Nisan'da sona erecek.

Siemens Sanat'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2007'den bu yana güncel sanatı ve genç sanatçıları desteklemek amacıyla düzenlenen yarışma, bu yıl da genç sanatçılara kendilerini ifade edebilme olanağı tanıyor.

Alan gözetmeksizin Türkiye'de eğitim gören tüm lisans ve lisansüstü öğrencilere açık olan yarışmaya son başvuru tarihi 30 Nisan olarak belirlendi. Genç sanatçılar bireysel veya grup çalışmalarıyla da yarışmaya başvurabiliyor.

Yarışmanın jürisinde dünyaca ünlü performans sanatçısı Nezaket Ekici, Viyana Open Systems Sanat Forumu'nun kurucusu ve yöneticisi, küratör Gülsen Bal, Helmhaus Zürih'in küratörü Daniel Morgenthaler, Sinopale Uluslararası Sinop Bienali kurucusu ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi sanatçı T. Melih Görgün ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi sanatçı Mürteza Fidan yer alıyor.

Jüri tarafından 10-14 Mayıs tarihlerinde yapılacak değerlendirme sonucunda yarışmanın kazananları belirlenecek ve yarışmada ilk üçe giren sanatçılar 2 biner avroluk başarı ödülünün sahibi olacak.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye "www.siemenssanat.com" internet adresinden ulaşılabilir. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sınırlar Yörüngeler 15-16' Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement