Sinop'ta Demokrasi Nöbeti Sabaha Kadar Devam Etti - Son Dakika
Güncel

Sinop'ta Demokrasi Nöbeti Sabaha Kadar Devam Etti

Sinop\'ta Demokrasi Nöbeti Sabaha Kadar Devam Etti

Sinop'ta demokrasi nöbeti sabaha kadar devam ettiSİNOP'ta darbe girişimi sonrasında başlatılan 'Demokrasi Nöbeti' halkın yoğun katılımıyla devam etti.

22.07.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'ta demokrasi nöbeti sabaha kadar devam etti

SİNOP'ta darbe girişimi sonrasında başlatılan 'Demokrasi Nöbeti' halkın yoğun katılımıyla devam etti. Sabaha kadar nöbet tutan vatandaşlara çay, sandviç, kek, meyve suyu ikram edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bir grubun darbe girişiminde bulunması ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Sinop'ta da başlayan 'Darbe Nöbeti' bu gece de devam etti. Çok sayıda kişi ellerine aldıkları Türk Bayrakları ile Valilik önünde toplandı. Valilik binası önüne kurulan dev ekranlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın darbe girişimi sonrası yaptığı konuşmalar, söylediği şiirleri dinledi.

Vatandaşlara demokrasi nöbetinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından çay ve sandviç, Sinop Orman ve Su İşleri Bakanlığı 10'uncu Bölge Müdürlüğü tarafından su, kek ve meyve suyu ikramı yapıldı. Çok sayıda kişi, 'Dik dur eğilme, bu millet seninle', 'Hainler millete hesap verecek', 'Darbeye karşı omuz omuza', 'Devlete uzanan eller kırılsın' sloganları attı. 'Demokrasi nöbetine' halkla birlikte katılan Sinop Valisi Kemal Cirit yaptığı konuşmada, şöyle dedi:

"Bu kutlu duruşun 1'inci haftasını sizler ile birlikte geçirdik. Bu yürüyüşte, duruşunuzla demokrasiye olan tutkunuzla ülkemiz de olan hainlere ve dışarıdaki düşmanlara duruşunuzu göstermeniz dolayısıyla bütün Sinopluları bir kez daha tebrik ediyorum. Daha önceleri de dile getirdiğim gibi maalesef içimiz de hain hiçbir zaman eksik olmadı. Ama siz milletin tek yürek haline gelme şeklini bu gün gösteriyorsunuz. Hainlerin bu cesareti kadar biz garibanların, bu milletin asıl unsuru olan evlatlarının cesareti onlardan çok daha yüksek. Tankların önüne duracak kadar cesaret, sahibiyiz. Onun için tüm milletimizi sizlerin nezdinde bir kez daha tebrik ediyorum. Bizler görevimizin başındayız. Bu geceden itibaren kamu kurumlarımız buradaki organizasyonlara öncülük edecekler."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop'ta Demokrasi Nöbeti Sabaha Kadar Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement