Sinop'ta Kayıp Balıkçı Aranıyor - Son Dakika
Yerel

Sinop'ta Kayıp Balıkçı Aranıyor

Sinop Gerze'de balık avlamak için denize açılan balıkçıdan 5 gündür haber alınamıyor.

25.03.2014 14:11  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balık avlamak için 20 Mart Perşembe günü denize açılan Ekşi, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'na ait 3 bot, 1 helikopter, 2 zodyak bot ile aranıyor.

Gerze Balıkçılık Kooperatifi Başkanı Osman Başar, olayla ilgili yaptığı açıklamada, Gerze açıklarına mezgit ağı kuran Ekşi'nin, 20 Mart'ta saat 05.00'te ağ toplamaya gittiğini, saat 08.00'de annesini arayan Ekşi'nin, telefon görüşmesinden sonra kendisinden haber alınamadığını anlattı.

Baba Şükrü Ekşi'nin Sahil Güvenlik ekiplerine haber vermesi ile arama çalışmalarına başlandığını söyleyen Başar, "Devlet bütün gücünü seferber ederek geniş arama kurtarma çalışmaları yaptı. Sahil Güvenlik'e ait 3 bot, 1 helikopter, 2 zodyak botla arkadaşımız arandı. Fakat Cüneyt'e ait herhangi bir bulguya rastlanmadı." dedi.

Teknenin büyük ihtimalle battığını düşündüklerini ifade eden Başar, "Kaybolduğu gün çok sert kara yel vardı. Açıklara doğru sürüklendiğini düşünüyoruz. Rusya ve Gürcistan'a konsolosluk aracılığıyla haber verildi. Umarım iyi bir haber gelir." diye konuştu. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop'ta Kayıp Balıkçı Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement