Şırnak'ta 'Biyoçeşitlilik ve Doğa Sevgisi Eğitim Projesi' - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta 'Biyoçeşitlilik ve Doğa Sevgisi Eğitim Projesi'

Şırnak\'ta \'Biyoçeşitlilik ve Doğa Sevgisi Eğitim Projesi\'

Şırnak İl Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü, kent genelindeki ortaokul öğrencilerine yönelik olarak 'Biyoçeşitlilik ve doğa sevgisi eğitim projesi' gerçekleştirecek.
Şırnak İl Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan program...

05.12.2013 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak İl Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü, kent genelindeki ortaokul öğrencilerine yönelik olarak 'Biyoçeşitlilik ve doğa sevgisi eğitim projesi' gerçekleştirecek.

Şırnak İl Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan program dahilinde, proje çerçevesinde Şırnak merkez ortaokullarda Aralık ayı içinde 2013-2014 eğitim sezonu sonuna kadar da tüm ilçelerdeki ortaokullarda şube müdürlüklerinin teknik personelince eğitim verilmesinin planlandığı belirtildi. Şırnak İl Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Orhan Kalay, "Doğal yapısı, fiziki ve coğrafi konumu sebebiyle ülkemiz, zengin biyolojik çeşitliliğe sahip ülkelerden biridir. Sahip olduğumuz doğal güzelliklerimizle biyolojik zenginliğimizin korunmasında çocuklarımızın bilinçlendirilmesi ve eğitimi büyük öneme sahiptir" dedi.

Şırnak merkez ortaokullarında Aralık ayı içinde eğitim vereceklerini ifade eden Kalay, "Biyoçeşitlilik ve doğa sevgisi eğitim projesi' kapsamında, Şırnak İl Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü'nce il genelindeki ortaokul öğrencilerine yönelik, doğa ve biyolojik çeşitliliğin korunması, özellikle bölgemizin endemik ve nesli tehlike altında bulunan türlerin tanıtımı ve korunması yönünde bilinç oluşturulması hedeflenmektedir. Bu kapsamda, oluşturulan program dahilinde, proje çerçevesinde, Şırnak il merkezindeki ortaokullarda Aralık ayı içinde, 2013-2014 eğitim sezonu sonuna kadar tüm ilçelerdeki ortaokullarda şube müdürlüğümüz teknik personelince eğitim verilmesi planlanmaktadır" şeklinde konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta 'Biyoçeşitlilik ve Doğa Sevgisi Eğitim Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement