Sırp Taraftarlar, Türk Bayrağı Yakıp Fenerbahçe'ye Küfretti - Son Dakika
Spor

Sırp Taraftarlar, Türk Bayrağı Yakıp Fenerbahçe'ye Küfretti

Sırbistan'ın en ateşli taraftar gruplarından olan Delije, Türk bayrağı bayrağı yakıp Fenerbahçe'ye ve sarı-lacivertlilerin kardeş kulübü Novi Pazar'a küfür ettiler.

22.09.2014 09:16  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sırbistan'ın en ateşli taraftar gruplarından olan Delije, Fenerbahçe ve kardeş kulübü Novi Pazar'ı hedef aldı. Ligde şu an ikinci sırada yer alan son şampiyon Kızılyıldız'ın taraftar grubu Delije, Novi Pazar maçında Türk bayrağını ateşe verdi. Boşnak nüfusun ağırlıkta yaşadığı Novi Pazar şehrinin takımı Sırbistan'da, Fenerbahçe Kulübü'yle kardeşlik ilişkileri içerisine girmesiyle biliniyor.

TÜRK BAYRAĞI YAKIP FENER'E KÜFRETTİLER

Hürriyet'in haberine göre; Geçtiğimiz cumartesi oynanan maçtan sonra Delije (Cesur Çocuklar), 90 dakika içerisinde Türk bayrağını yaktıkları anların fotoğrafını ve Fenerbahçe ile Novi Pazar'a küfrettikleri videoları yayımladı. Karşılaşmayı Kızılyıldız 2-0'lık skorla galip kapatırken, zorlu mücadeleden geriye yakılan Türk bayrağının görüntüleri kaldı. Delije taraftar grubu, dünya genelinde ırkçı yaklaşımları ve aşırı fanatizmi ile tanınıyor.

3 MAÇ SAHALARI KAPATILMIŞTI

Yaşanan bu olay sonrası UEFA'nın herhangi bir 'ırkçılık' yaptırımına gidip gitmeyeceği ise merak konusu oldu. İki sezon önce Novi Pazar taraftarları, kendi sahalarındaki maçta Türk bayrağı açtıkları için 3 maç sahaları kapatılmıştı.

Sırp Süper Ligi'nde bu sezon geride kalan 6 haftada Partizan 18 puanla lider, Kızılyıldız 16 puanla ikinci sırada... Fenerbahçe'nin kardeş kulübü Novi Pazar ise, 6 maçta topladığı 7 puanla 16 takımlı ligde 11. sırada yer alıyor.

Sırp Taraftarlar, Türk Bayrağı Yakıp Fenerbahçe\'ye Küfretti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sırp Taraftarlar, Türk Bayrağı Yakıp Fenerbahçe'ye Küfretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • TR: Elin sirpi bayrak yakiyor, terör örgütü bayrak indiriyor, kimlik soruyor yol kesiyor, okul aciyor. Eskiden uluslararasi arenada Türk ordusundan, Türk devletinden korkulurdu. . ama hamdolsun ki uzun adam var. . 34 13 Yanıtla
  • mustafa kemal: GALATASARAYLIYIM AMA BİR TÜRK TAKIMINA VE TÜRK BAYRAĞINA SALDIRI KABUL EDİLEMEZ TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR 24 4 Yanıtla
  • şırnak_lı: hanimiş bizim faşistler nerdesiniz bayrağınız yakılıyor nerdesiniz kim görüyor arkadaşlar bu sözde vatanını sevenleri hep fasa fiso 12 11 Yanıtla
  • hilmi: Bayragimiz:yarım ay 'Allah' ı, yıldız 'İslam dininin peygamberini' temsil etmektedir. ve savaşta ölen askerlerin kanına yansıyan ay ve yıldızın ışığının yansımasından oluşan görüntüyü temsil etmektedir 14 6 Yanıtla
  • şehri_nuhlu: zaten dünyanın en çok bayrağı yakılan ülkesiyiz 17 3 Yanıtla
  • a.öz: bizim bugün hatırlamadıgımız ders kitapların da kısaca geçen 1. kosova ve 2. kosova savaşları sıprların tarihinde derin yaralar açmıştır. 1. muratı şehit eden sıpr heykelleri dikilen milli bir kahramandır. sıprlar halen çocuklarını bu savaşlarda öldürülen atalarının anma törenlerinde türk düşmanlıgıyla anar. bosna savaşının en büyük katliamcısı karaziç bosnak ölümleri çin türklerde kosovanın intıkamını aldıkde sırp tarihi hep türklerle savaşlarla doludur. milleyetçi sıprlar için türk hakimiyetini kabul zor olmuştur. 400 yıl yönettigimiz sıplar bunun hırsıyla yanıp tutuşur. düşünün biz kurtuluş savaşında 2, 5 yıl düşmana tahammül bile edemezken millletçililkeriyle ünlü sıpları 400 yıl yönettik. öyle bir etki bıraktık ki bir 400 yıl daha çıkmaz 16 3 Yanıtla
  • CİNOBİLİ: katil sırplardan herşey beklenir. ! 15 2 Yanıtla
  • DARENDELI HAZEYN: Uefa ne ceza verecek! It iti isirmaz ki. . Uefa basli basina bir mafia zaten. 13 2 Yanıtla
  • ahmet: türk düşmanlığı altında aslındanmüslüman düşmanlıüğı yapıyorlar 12 1 Yanıtla
  • Kurt: Sen niye savunmuyorsun?bu bayrak altında doğmadın mı?bu bayrak altında karnını doyurmadın mı?ölen akrabaların bu topraklarda yatmıyor mu?bu bayrak olmazsa sende olmazdın unutma. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement