Sis Nedeniyle Yolunu Kaybeden Suriyelileri Jandarma Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Sis Nedeniyle Yolunu Kaybeden Suriyelileri Jandarma Yakaladı

Sis Nedeniyle Yolunu Kaybeden Suriyelileri Jandarma Yakaladı

Edirne'de aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 39 Suriyeli, Meriç Nehri üzerinden Yunanistan'a geçmek isterken yoğun sis nedeniyle yolunu kaybedince jandarmadan yardım istedi.

29.01.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 39 Suriyeli, Meriç Nehri üzerinden Yunanistan'a geçmek isterken yoğun sis nedeniyle yolunu kaybedince jandarmadan yardım istedi. İhbar üzerine giden jandarma ekiplerince askeri yasak bölgede yakalanan kaçaklar barınma evine teslim edildi.

Yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isteyen aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 39 Suriyeli, Kapıkule Sınır Kapısı yakınlarındaki askeri yasak bölgeye girdi. Meriç Nehri üzerinden Yunanistan'a gitmek isteyen kaçaklar yoğun sis nedeniyle bir süre sonra yolunu kaybetti. Bazı kaçaklar nehirden geçmeye çalışırken, bazıları da dönmek istedi. Askeri bölgede çok sayıda kaçak olduğunu gören çiftçilerde jandarma ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine Kapıkule Sınır Kapısı yolu Topsöğüt mevkiindeki 1'inci derece askeri yasak bölgeye giden jandarma ve AFAD ekipleri 39 Suriyeli kaçağı yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilen kaçaklar işlemleri için Edirne Göç İdaresi'ne bağlı barınma evine götürüldü. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sis Nedeniyle Yolunu Kaybeden Suriyelileri Jandarma Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement