Şişli'de, Uyuşturucu Kullanan Kişilerin 9 Yaşındaki Bir Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunduğu... - Son Dakika
Güncel

Şişli'de, Uyuşturucu Kullanan Kişilerin 9 Yaşındaki Bir Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunduğu...

Şişli\'de, Uyuşturucu Kullanan Kişilerin 9 Yaşındaki Bir Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunduğu...

Haber-kamera: Mehmet AKTARAN / İSTANBUL DHA Kuştepe'de bir kişi 9 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu şüphesiyle gözaltına alındı.

14.09.2014 02:45

Haber-kamera: Mehmet AKTARAN/ İSTANBUL DHA

Kuştepe'de bir kişi 9 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu şüphesiyle gözaltına alındı. Mahalleli arasında olay, 'Uyuşturucu kullanan kişilerin 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu' şeklinde kulaktan kulağa yayıldı. Polis merkezine yürüyen mahalleli yakalanan şüpheliyi polisten almak istedi. Polis şüpheliyi zırhlı bir araçla çıkararak kalabalığın arasından kaçırdı. Taş ve sopalarla saldıran mahalleli ile polis ekipleri arasından saatlerce süren olaylar yaşandı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet ekibi biber gazı sıkarak grubu dağıttı. Bu sırada gazdan etkilenen çok sayıda kişi ambulanslarla hastaneye götürüldü.

BASIN ARACINA LİNÇ GİRİŞİMİ

Olayı duyan basın mensupları da Kuştepe Mahallesi'ne gitti. Çatışmanın ortasında kalan Cihan Haber Ajansı haber ekibine mahalleli tarafından saldırı oldu. Mahalle sakinleri polis aracı sandıkları, basın aracının etrafını sardı. Elleri sopalı kişilerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 40 kişi, araç sürücüsü Ş. Ş. Kameraman A.U.'yu linç etmek istedi. Kalabalığın arasından çıkarak esnafa sığınan Ş.Ş. ile A.U. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mahallede olaylar yatışırken TOMA ve ek çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şişli'de, Uyuşturucu Kullanan Kişilerin 9 Yaşındaki Bir Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunduğu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement