Sitelerden Vali Topaca'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sitelerden Vali Topaca'ya Ziyaret

Sitelerden Vali Topaca\'ya Ziyaret

Vali Beye yeni görevinde başarılar dileyen ve hayırlı uğurlu olsun dileklerini sunan Başkan Hüseyin TAKLACI, Vali TOPACA' ya Siteler ve Ankara Mobilya Sanayisi hakkında bilgiler verdikten sonra, İOSB Projesi ve Sitelerde ki hırsızlık olaylarına değindi.

31.10.2016 09:51  Güncelleme: 09:52

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan'ı Sayın Hüseyin TAKLACI ve yönetimi son valiler kararnamesi ile Ankara' ya atanan ve geçtiğimiz ay görevine başlayan Ankara Valisi Sayın Ercan TOPACA' yı makamında ziyaret etti.

Başkan Taklacı ; İki yıldır çalışmalarını yürüttükleri Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin (İOSB) tescil alma sürecine girdiğini, çalışmaları hızla yürüttüklerini, sitelerin ve mobilyacı esnafının acilen ihtiyaç duyduğu İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin biran önce faaliyete geçmesi gerektiğini Vali Topaca'ya belirtti. Ankara Mobilyacılar Odasının girişimleri ile kurulacak olan Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (Mobilyacılar İOSB) bittiğinde problemlerin birçoğu çözülmüş olacak, dedi. Yaşanan Hırsızlık olaylarına değinen ve Vali Topaca'dan destek isteyen Başkan Hüseyin Taklacı, Siteler Sanayi Bölgesi statüsünde olmadığı için güvenlik tedbirleri tam anlamıyla uygulanamıyor. Sitelerin 50 nin üzerinde giriş ve çıkışının olduğunu hatırlatan Başkan Taklacı, Güvenlik kameraları ve asayiş ekiplerinin arttırılması ile sorunun kısmen çözülebileceğini ve bu konuda Vali beyden destek beklediklerini söyledi. Olumlu geçen görüşmede Vali Ercan Topaca, Sitelerin Ankara sanayisine yaptığı katkıyı ve Dünyada oluşturdukları markayı takdir ettiklerini, sorunların çözülmesi için gereken çalışmaların yapılacağını, en kısa sürede Siteleri ve Siteler esnafını ziyaret etmek istediklerini, sorunları yerinde görmenin daha uygun olacağını söyledi. İOSB konusunda hassasiyet gösterdiklerini, bir an önce tamamlanması için var olan desteklerinin devam edeceğini belirten Vali Ercan Topaca, Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yapmış olduğu ziyaretten dolayı Yönetim Kuruluna ve Başkan Hüseyin Taklacı'ya teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sitelerden Vali Topaca'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement