Sivas Belediyesi Cami İçin Yer Tahsis Etti - Son Dakika
Yerel

Sivas Belediyesi Cami İçin Yer Tahsis Etti

Sivas Belediyesi tarafından Ahmet Turan Gazi Mahallesi'ne yapılması planlanan cami için imarda yer tahsisi gerçekleştirildiği bildirildi.

03.09.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediyesi tarafından Ahmet Turan Gazi Mahallesi'ne yapılması planlanan cami için imarda yer tahsisi gerçekleştirildiği bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın, Ahmet Turan Gazi Mahallesi Muhtarı Asım Boyuneğmez ve bazı mahalle sakinlerini makamında kabul etti. Boyuneğmez ve mahalle sakinleri yapılması planlanan cami için tahsis edilen arsa ve diğer hizmetlerden dolayı Aydın'a teşekkür etti.

Aydın, Organize Sanayi Bölgesi'ne uzanan yolda yapılan genişletme çalışmaları, Maliye Parkı mesire alanı ve altyapı çalışmaları başta olmak üzere Ahmet Turan Gazi Mahallesi'nin yapılan hizmetlerle her geçen gün geliştiğini ve güzelleştiğini belirtti.

Boyuneğmez ise hizmetlerinden dolayı Aydın'a teşekkür ederek, "7 bin nüfuslu mahallemizde tüm vatandaşlarımız başkanımıza şükranlarını sunuyor. Allah razı olsun, Başkanımız bize yer tahsis etti, bizler de el birliğiyle camimizi yapacağız. Hayırsever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas Belediyesi Cami İçin Yer Tahsis Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement