Sivas Belediyesporlu Futbolcular, Yakınlarda Kaza Olunca Olay Yerine Koştu - Son Dakika
Spor

Sivas Belediyesporlu Futbolcular, Yakınlarda Kaza Olunca Olay Yerine Koştu

Sivas Belediyesporlu Futbolcular, Yakınlarda Kaza Olunca Olay Yerine Koştu

Sivas Belediyesporlu futbolcular, idman yaptıkları Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi yakınlarında kaza olunca, kazazedelere yardıma koştu.

07.10.2016 19:50  Güncelleme: 19:51

Sivas'tan Erzincan çevre yolunda seyir halindeki Sefa Korkmaz yönetimindeki özel araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Sivas Belediyesporlu futbolcuların antrenman yaptığı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nin istinat duvarına çarparak durabildi.

KAZA YERİNE KOŞTULAR

Olay sırasında Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdüren Sivas Belediyespor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu ve futbolcular, kısa süreli şoku atlattıktan sonra kaza yerine koştular.

Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, yardımcı antrenör ve futbolcular, kazanın yaşandığı yere giderek yaralılara yardımcı olmaya çalıştılar.

MASÖRLER İLK YARDIM YAPTI

Sivas Belediyespor masörü Hakkı Erim ve yardımcısı Yunus Korkar, yaralılar Sefa K. ve Tarık T.'ye ambulans gelinceye kadar ilk yardım yaptı.

Yaralılar kendilerine yardıma koşan masörler, futbolcular ve teknik heyete teşekkür etti.

Kazayı ucuz atlatan yaralılar, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.


Son Dakika Spor Sivas Belediyesporlu Futbolcular, Yakınlarda Kaza Olunca Olay Yerine Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement