Sivas Çelik Kasa Hırsızı Adıyaman'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sivas Çelik Kasa Hırsızı Adıyaman'da Yakalandı

Sivas Çelik Kasa Hırsızı Adıyaman\'da Yakalandı

Çelik kasa hırsızı Adıyaman'da yakalandıSİVAS'ta bir iş yerinin çelik kasasını balyoz ve murç yardımıyla kırarak bir miktar para ile çek koçanı çaldığı iddia edilen Ekrem T. tutuklanarak cezaevine konuldu.

18.04.2016 13:31

Çelik kasa hırsızı Adıyaman'da yakalandı

SİVAS'ta bir iş yerinin çelik kasasını balyoz ve murç yardımıyla kırarak bir miktar para ile çek koçanı çaldığı iddia edilen Ekrem T. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, geçen hafta gece saatlerinde Eskikale Mahallesi, Sirer Caddesi üzerindeki bir bir perde dükkanında meydana geldi. Adıyaman'dan Sivas'a gelen 30 yaşındaki Ekrem T., Mehmet Ç.'ye ait perde dükkanının kapısını murç ile kırarak içeri girdi. Murç ve balyoz yardımıyla giriş kattaki çelik kasayı kıran Ekrem T., içinde bulunan yaklaşık 700 TL para ile çek koçanlarını aldı. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışma sonrası olayın şüphelisi olarak belirlenen Ekrem T., Adıyaman'ın Kahta ilçesinde gözaltına alınarak Sivas'a getirildi. Ekrem T. sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ekrem T.'nin hırsızlık öncesi perde dükkanına gelerek, tül perde fiyatlarını sorduğu ve etrafta inceleme yaptığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Çelik Kasa Hırsızı Adıyaman'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement