Sivas Dört Eylül Belediyespor Kupa Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kupa Maçına Hazırlanıyor

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kupa Maçına Hazırlanıyor

Sivas Dört Eylül Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam ediyor.

02.02.2015 16:16  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nden gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Yusuf Tokuş, "Türkiye Kupası'nda iddiamız kalmadı. İçeride Ankaragücü maçımız var. Ankaragücü maçı bizim için prestij maçı ama kulübümüzün ismi açısından çıkıp sahaya elimizden geleni yapmayı düşünüyoruz. İnşallah galibiyetle kupaya veda etmek istiyoruz" dedi.

Ligde Çankırıspor maçında istemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyen Tokuş, "Çankırı maçında hiç beklemediğimiz, hiç hesabımızda olmayan, aklımızın ucundan geçmeyecek bir mağlubiyet aldık. Tabi bu bütün hesaplarımızı alt üst etti ama sevindirici bir tarafı en azından rakiplerimizden 3-4 tanesi kaybetti. Elimize geçen fırsatı değerlendiremedik. Lig uzun bir süreç daha elimize inşallah çok fırsatlar geçecek inşallah bundan sonra Çankırı maçından yapmış olduğumuz hataları ilerleyen maçlarda yapmamaya çalışacağız. Hedefimizde sapma yok ikinci ligde bu takımı çıkarmak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. İnşallah bu takımı sezon sonu ikinci ligde göreceğiz" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivas Dört Eylül Belediyespor Kupa Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement