Sivas'ta Bin Kişilik Yemek Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Bin Kişilik Yemek Dağıtıldı

Sivas\'ta Bin Kişilik Yemek Dağıtıldı

Sivas’ta faaliyet gösteren Deniz Yıldızları Kültür Eğitimi Sanat ve Dayanışma Derneği İstanbul’daki terör saldırısında şehit olanlar için bin kişilik yemek dağıttı.

12.12.2016 16:06

Sivas'ta faaliyet gösteren Deniz Yıldızları Kültür Eğitimi Sanat ve Dayanışma Derneği İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlar için bin kişilik yemek dağıttı.

25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısına kurulan Deniz Yıldızları Kültür Eğitimi Sanat ve Dayanışma Derneği İstanbul'da yaşanan terör saldırısında şehit olanlar için Mevlit okutarak yemek dağıttı. Dernek üyesi Nurhan Erdoğan yaptığı açıklamada, "İstanbul Beşiktaş'taki menfur saldırıyı lanetliyorum. İnşallah bizler var oldukça, yetiştirdiğimiz nesiller var oldukça vatanımız böldürtmeyeceğiz, ezanımızı dindirtmeyeceğiz, bayrağımızı indirtmeyeceğiz. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Devletimizin, milletimizin başı sağolsun. Bütün herkesi birlik ve beraberlik içinde vatana, millete sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.

Erdoğan, şehitleri anısına bin kişilik yemek ve helva dağıttıklarını sözlerine ekledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Bin Kişilik Yemek Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement