Sivas'ta Hafriiyat Sahasında Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Hafriiyat Sahasında Erkek Cesedi Bulundu

Sivas\'ta Hafriiyat Sahasında Erkek Cesedi Bulundu

Sivas’ta hafriyat sahasında, imamlık yaptığı öğrenilen bir kişinin cesedi bulundu.

01.04.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta hafriyat sahasında, imamlık yaptığı öğrenilen bir kişinin cesedi bulundu.

Dün öğleden sonra kayıp olarak aranan 52 yaşındaki İsmail Coşkun'un cesedi Uzuntupe Mahallesi yakınlarındaki hafriyat sahasında bulundu. Sabah saatlerinde ihbar üzerine hafriyat sahasında gelen Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri hafriyat yığınları içerisinden bir erkek cesedi tespit etti. Yapılan incelemenin ardından cesedin, kayıp olduğu bildirilen 52 yaşındaki İsmail Coşkun'a ait olduğu belirlenirken ceset Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

İnönü Mahallesi Sedef Sokak'ta bulunan müstakil bir evde ikamet eden Coşkun'un aynı mahallede bulunan camide imamlık yaptığı öğrenildi. En son komşuları tarafından ikamet ettiği evinin karşısında odun toplarken görülen İsmail Coşkun'un ahşap yığınların altında kalabileceği düşünülerek bölgede arama yapıldı. Ancak Coşkun'un izine rastlanılmadı. Sabah saatlerinde Kızılırmak'a yakın olan hafriyat sahasında hafriyat taşıyan kamyon şoförlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler Coşkun'un cesedini hafriyat yığınların arasında çıkardı. Coşkun'un cesedinin yanlışlıkla moloz yığınların arasından fark edilmeyerek diğer hafriyat alanına taşınmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Evli ve 4 çocuk babası olan İsmail Çoşkun'un kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Olayla ilgili olarak ise soruşturma başlatıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Hafriiyat Sahasında Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement