Sivas'ta Öğrencileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Öğrencileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, geziden dönen üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün devrildiği kazada kalbi duran ve kalp masajıyla yeniden hayata döndürülen üniversite öğrencisi Ezgi Mencih'in, tedavisi sürüyor.

06.05.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, geziden dönen üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün devrildiği kazada kalbi duran ve kalp masajıyla yeniden hayata döndürülen üniversite öğrencisi Ezgi Mencih'in, tedavisi sürüyor.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisinde tedavisine devam edilen Mencih, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kaza olduğu sırada uyuyordum. Sadece camdan fırladığımı hatırlıyorum. Başka bir şey hatırlamıyorum" dedi.

Ağrıları nedeniyle konuşmakta güçlük çektiğini belirten Mencih, hayatta kaldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Omuz kısmında kırıklar bulunan ve tedavisine devam edilen Mencih'in ameliyat olacağı öğrenildi.

Kaza haberinin ardından Kahramanmaraş'tan Sivas'a gelen Mencih'in annesi Hatice ve babası Şevket ise kızlarının başından ayrılmıyor.

Anne Hatice Mencih, kazada ölen olmamasının kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, "Allah'a şükrediyoruz, kızımızı bize bağışladı. Buradan çıktıktan sonra kurban keseceğiz" dedi.

Baba Şevket Mencih ise olayda kusuru bulunanlar hakkında kanuni yollara başvuracağını bildirdi. Baba Mencih, çok ciddi bir kaza sonrası kızının hayatta kalmasının sevincini yaşadıklarını belirterek, kazada yaralananlara acil şifa diledi.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, geziden dönen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencilerini taşıyan Bünyamin Sökmen yönetimindeki 06 KA 6144 otobüsün dün devrilmesi sonucu 59 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Öğrencileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement