Sivas'ta Otomobil ile Tır Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı (Fotoğraflı - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Otomobil ile Tır Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı (Fotoğraflı

Sivas'ta otomobil ile tırın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

20.01.2012 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta otomobil ile tırın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bünyamin Taşçı (32) yönetimindeki 58 TE 326 plakalı otomobil, Sivas'ı Kayseri ve Malatya'ya bağlayan karayolunun Taşlıdere mevkisinde, buzlanmanın etkili olduğu yolda kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Otomobil karşı yönden gelen Samet D'nin (44) kullandığı 01 ALK 62 plakalı tır ile çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli memur Kadir Gökçe (40), olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan sürücü Bünyamin Taşçı, Mehmet Yıldız (37) ve Dilaver Belde (22) Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ulaş Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil Göçgün de kaza yerine gelerek bilgi aldı.

Sürücü Bünyamin Taşçı'nın Tecer Köyü Camisi imamı olduğu ve geçici görevle Ulaş Kaymakamlığında çalıştığı, Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Kadir Gökçe, Dilaver Belde ve şube müdürü Mehmet Yıldız ile birlikte görev yaptıkları Ulaş'a gitmek üzere sabah saatlerinde Sivas'tan yola çıktıkları belirtildi.

Bu arada, otomobilin LPG deposunun çarpışmanın etkisiyle yolun kenarındaki tarlaya fırladığı gözlendi. Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, deponun patlamaması için önlem aldı. Trafik ekipleri de, buzlanmanın olduğu yolda sürücüleri uyardı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Otomobil ile Tır Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı (Fotoğraflı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement