Sivas'ta Ülkücüler Fakültelere 'Türk Bayrağı' Astı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Ülkücüler Fakültelere 'Türk Bayrağı' Astı

Sivas\'ta Ülkücüler Fakültelere \'Türk Bayrağı\' Astı

Ege Üniversitesi’nde bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Cumhuriyet Üniversitesi’nden yürüyüş düzenleyen Ülkü Ocakları üyeleri, fakültelere Türk Bayrağı astı.

23.02.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi'nde bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Cumhuriyet Üniversitesi'nden yürüyüş düzenleyen Ülkü Ocakları üyeleri, fakültelere Türk Bayrağı astı.

Cumhuriyet Üniversitesi Merkez Kafeterya önünde toplanan Ülkü Ocakları üyeleri, Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için yürüyüş düzenledi. Türk Bayrakları ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun fotoğrafıyla yapılan yürüyüşte 'Ferman Başbuğ'un Fakülteler Bizimdir' 'Fırat'ım Hakkını Helal Et Bize' sloganları atıldı.

Edebiyat, Mühendislik ve İktisat fakültelerinin kantinlerine giden Ülkü Ocakları üyeleri buralarda İstiklal Marşı okuyarak fakültelere Türk Bayrağı astı. Ülkücülerin fakültelerin içinde yer alan duvarlar üç hilal işareti ve çeşitli yazılar yazdıkları görüldü.

Ülkücü yemini eden grup üyeleri daha sonra dağıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Ülkücüler Fakültelere 'Türk Bayrağı' Astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Salih hassu: Acımız büyük. Ama sakın oyuna gelmeyelim. Sesimiz gür başımız dik daha kol kola omuza olalım. Ayağa kalkacağımız gün geldiği gün elbet kalkar kınından çıkarırız. Bunuda bilenler bizden iyi bilir. Şimdi sesli dik ama sakin v şuurlu olalım 0 1 Yanıtla

Advertisement