Sivas'ta Yetimler Hediyelerle Sevindirildi - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Yetimler Hediyelerle Sevindirildi

Sivas\'ta Yetimler Hediyelerle Sevindirildi

Şarkışla Belediye Başkanı Oğuz: "Yetimler gülerse biz inanıyoruz ki bütün dünya güler"

13.07.2014 00:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde düzenlenen programda yetimlere bilgisayar ve bisiklet hediye edildi.

Şarkışla Belediyesince ramazan etkinlikleri kapsamında Gülsu Parkı'nda "Yetimlerle İftar" programı düzenlendi.

İftarın ardından 30 çocuğa tablet bilgisayar, 40 çocuğa ise bisiklet armağan edildi. Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 13 yaşında babasını kaybettiğini belirterek, yetimliğin de demek olduğunu çok iyi bildiğini söyledi.

Ramazan ayı başta olmak üzere her zaman kimsesizlerin unutulmaması gerektiğini dile getiren Oğuz, "Türkiye genelindeki bütün belediyelerimizde bugün 'Yetimler Günü' olarak ilan edilmiş durumda ve yetimlere yönelik etkinlikler yapılmakta. Biz de bu bağlamda yetimlerimizle iftar yaptık. Muhtarlarımızın tespit ettiği 70 yetimimizin ailesiyle bu akşam iftarda buluştuk. Daha sonra kendilerine 30 tablet bilgisayar, 40 bisiklet olmak üzere değişik hediyeler takdim ettik" diye konuştu.

Oğuz, yetimleri bir nebze de olsa sevindirmek istediklerini belirterek, "Yetimler gülerse biz inanıyoruz ki bütün dünya güler. Yetimler dua ederse işlerimiz rast gider" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, yetimlerin her zaman yanında olacaklarını ve eğitimleri için gereken desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

Yıldırım Mahallesi muhtarı Gülten Çetin de "Belediye Başkanımıza, teşekkür ediyorum. Umarım bu yardımların arkası gelir, bu çocuklarımız daima sevinir" dedi.

Programa, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül de katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Yetimler Hediyelerle Sevindirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement