Sivas'taki Mers Virüsü Şüphesi - Son Dakika
Yerel

Sivas'taki Mers Virüsü Şüphesi

Sivas Valiliği: "Hastamız Cevriye Gök’ün analiz sonuçları, Ebola ve Mers CoV negatif ( ) olarak açıklanmıştır"

27.10.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta, hacdan döndükten sonra rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan 82 yaşındaki kadında, MERS virüsüne rastlanmadı.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, hac dönüşü MERS-CoV şüphesiyle Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniğine sevk edilen Cevriye Gök'ün kan örneklerinin Ebola ve MERS-CoV tetkikleri yapılabilmesi için Ankara'da bulunan Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Mikrobiyoloji Referans Laboratuvarına gönderildiği anımsatıldı.

Alınan kan örneklerinin incelendiği ve analizin sonuçlandığı aktarılan açıklamada, "Hastamız Cevriye Gök'ün analiz sonuçları, Ebola ve Mers-CoV Negatif (-) olarak açıklanmıştır. Hastamız Cevriye Gök halen zatürre teşhisiyle Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniğinde tedavi olmaktadır" denildi.

Sivas'ta, hacdan döndükten sonra rahatsızlanan 82 yaşındaki Cevriye Gök, bulantı ve kusma şikayetiyle başvurduğu Sivas Devlet Hastanesinden, Ebola ve MERS-CoV şüphesiyle önce Numune Hastanesine sonra da Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilmişti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'taki Mers Virüsü Şüphesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement