Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Sivas'tan Kısa Kısa

Suşehri ilçesindeki muhtarlara, 3 bin çam fidanı dağıtıldı.

25.03.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri ilçesindeki muhtarlara, 3 bin çam fidanı dağıtıldı.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, İlçe Özel İdare Müdürlüğü Bakım Şantiye Şefliği Bahçesi'nde düzenlenen fidan dağıtım programında yaptığı açıklamada, 2015'in ağaçlandırma yılı olarak ilan edildiğini belirterek, "Bu fidanların devamı gelecek. Amacımız Suşehri'nin daha yeşil olmasını sağlamak" dedi.

Baraj yolunda çift yönlü olarak 26 kilometre ağaçlandırma çalışması yapmayı planladıklarını aktaran Perçi,"Ceviz, badem ve Antep fıstığı ile meyveciliği geliştirme çalışmaları kapsamındaki projelerimiz de devam edecek"  diye konuştu.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de ağaçlandırmanın önemine dikkat çekerek, gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından fidanlar, muhtarlara dağıtıldı.

Şarkışla'da hayvan barınağı yapımı çalışmaları

Şarkışla ilçesinde hayvan pazarının bulunduğu alan ile Gürçayır beldesi arasında kalan 6 dönümlük yere yapılması planlanan hayvan barınağı için çalışmalar başladı.

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sayısı sürekli artan ve vatandaşlara rahatsızlık veren sokak hayvanlarına kalıcı çözüm üretmek için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Barınağın kısa sürede hizmete açılmasının planlandığını dile getiren Oğuz, barınakta, sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda bakımının yapılabileceğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement