Sivasspor'a Kosta Rikalı Kaleci - Son Dakika
Spor

Sivasspor'a Kosta Rikalı Kaleci

Sergen Yalçın'ın takımı Sivasspor, Hollanda ekiplerinden AZ Alkmaar'ın kalecisi Esteban Alvarado'nun transfer edilmesini istiyor.

30.05.2015 10:01

Bir süredir yurt dışında oyuncu izleyen Sergen Yalçın ve ekibinin listesi yavaş yavaş şekilleniyor. İşe bu sezonun en sıkıntılı mevkiilerinden biri olan kaleden başlayan genç çalıştırıcının istediği ismin ise Esteban olduğu öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Yalçın'ın, yönetime AZ Alkmaar'ın 26 yaşındaki kalecinin sunduğu ve başarılı kadroya katılmasını talep ettiği belirtildi. Transfer komitesinin menajerler aracılığıyla harekete geçtiği öğrenilirken Kosta Rika Milli Takımı'nda da forma giyen Esteban'ın takımıyla sözleşmesinin bitiyor olması da Yiğidolar'ın iştahını kabartan bir diğer etken.

26 MAÇTA FORMA GİYDİ

Düşük maliyeti ve Hollanda Ligi'nde bu sezon forma giydiği 26 maçta gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken kaleciyle yönetimin bizzat biraraya geleceği ve ikna edeceği konuşuluyor.

TARAFTARI TEKMELEMİŞTİ

2011 yılında Hollanda liginde oynanan Ajax-AZ Alkmaar maçında sahaya giren bir taraftar Alkmaar kalecisi Esteban'a saldırmıştı. Kendini savunmak isteyen Esteban, taraftarı yere yatırıp tekmeler savurmuştu. Kosta Rikalı kaleci, olayın ardından hakem tarafından oyundan atılmıştı. AZ Alkmaar teknik direktörü ise takımı sahadan çekmişti. Hakem ise maçı tatil etmişti.

Sivasspor\'a Kosta Rikalı Kaleci
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sivasspor'a Kosta Rikalı Kaleci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fenerli çeto: tam bizlik bir kaleci çok iş yapar bu ülkede.... 8 0 Yanıtla
  • omer: çok önemli bi haberr 4 2 Yanıtla
  • İSLAM KOMUNIST PARTISI: Parasina oynanan herşey kumardır...ve kumar haramdır...dünya,nın en büyük kumarı futboldur...ondan sonra diğer sportif maçlar...herkes para peşinde...o onun üzerinden, bu bunun üzerinden para kazanmak yarışındadır...bunları destekleyen taraftarlar da günahkardirlar...böyle saçma ve anlamsız şeylerle kendimizi oyalamayalım... 1 2 Yanıtla

Advertisement