Sivasspor'da Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Sivasspor'da Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları

Sivasspor\'da Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Carlos: "Kardemir Karabükspor maçında iyi oynamak ve galibiyet için sahada olacağız" "(Aydın Karabulut'un Bursaspor Kulübü başkan adaylarından Mesut Mestan ile ön protokol imzalaması) Aydın, burası gibi iyi bir takıma gidiyor.

15.05.2014 15:22

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, hafta sonu deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacakları maçı iyi oynayarak kazanmak istediklerini söyledi.

Kırmızı-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Pas ve top kapma çalışmasıyla başlayan idman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi. İzinli Aydın Karabulut'un katılmadığı antrenmanı, sol bek Ziya Erdal ve Niyazi Batuhan Salman koşuyla tamamladı.

Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptIğı açıklamada, ligin son haftasında zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Kardemir Karabükspor maçında iyi oynamak ve galibiyet için sahada olacağız" dedi.

Bir basın mensubunun, orta saha oyuncusu Aydın Karabulut'un Bursaspor Kulübü başkan adaylarından Mesut Mestan ile ön protokol imzalamasını sorması üzerine Carlos, "Sivasspor'un hep oyuncu alan değil, oyuncu satan takım haline geleceğini söylemiştim. Bunu gerçekleştirdik. Çok başarılı bir sezon geçirdiler. Hepsi de kendilerine gelen iyi teklifleri hak ettiler. Aydın, burası gibi iyi bir takıma gidiyor. Ona yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Roberto Carlos, takımda kalacak ve gidecek oyunculara ligin son maçından sonra karar vereceklerini belirtti.

İşçilerden teşekkür ziyareti

İdmanı izlemeye gelen Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi AŞ işçileri, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlere verdiği manevi destek dolayısıyla Carlos'a teşekkür etti.

Carlos da herkes için zor bir dönemin yaşandığını ifade ederek, "Sadece Türkiye değil, bütün dünya özellikle Brezilya'da takip ediliyor, Brezilya'da bu durumla ilgili dua ediliyor" dedi.

Demiryolu İş Sendikası İşçi Temsilcisi Çetin Yurtsever de Soma'da hayatını kaybedenler için gösterdiği duyarlılık nedeniyle Carlos'a baret hediye etti.

Carlos, bareti evindeki müzede, hayatını kaybeden Formula 1 pilotu Ayrton Senna'nın kaskının yanına koyacağını belirtti.

Beşiktaş'ın Burhan Eşer ile ilgilendiği iddiası

Orta saha oyuncusu Burhan Eşer de Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiği yönündeki iddiaların sorulması üzerine "Sivasspor ile bir yıl daha kontratım var, görüşme yapmam doğru olmaz. Teklif gelmişse kulübümüze, başkanımıza gelmiştir. Bana gelen bir teklif yok. Başkanımıza, yönetimimize gelen bir şey varsa ondan da haberim yok" şeklinde konuştu.

Sivasspor'un da Beşiktaş gibi büyük bir kulüp olduğunu dile getiren Eşer, Sivasspor'da mutlu olduğunu ancak her futbolcunun Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak isteyeceğini belirtti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivasspor'da Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement