Siverek, Beton Yollara Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Siverek, Beton Yollara Kavuşuyor

Siverek, Beton Yollara Kavuşuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek'te 151 kilometrelik beton yol ile kırsal alanlarda bulunan birçok mahallenin yol sorununu çözüyor.

13.11.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Siverek ilçesindeki 3. ve 6. grup yollarında 151 Km'lik beton yol çalışmasına başladı.

Bağlık, Kuruyer, Büyüktepe, Büyükakıtlı, Beşyamaç kırsal mahallelerinde 22 Km'lik Stabilize yolun yapımını da devam ettiren Ekipler, ayrıca Siverek Cezaevinde 2 Km'lik Sathi kaplama yolunu Kış ayları öncesinde tamamlandı.

OKUL YOLLARINDA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan Siverek A. Kadir Karahan Fen Lisesi'nin yolunun yapımında çalışan ekipler, kırsal alanların okul yollarına ağırlık vererek, Taşıkara İlkokulu, Emek İlkokulu, Alagün İlkokulu, Beşyamaç İlkokulu ve Kalınağaç İlkokulu'nun yol yapımını da hızlandırdı.

İlçe de yapılan yoğun çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Güvenç'e teşekkür eden Siverek Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, "Bu hizmeti sadece bizim bölgeye değil, Şanlıurfa'nın farklı ilçelerine, Siverek ve köylerine bu hizmeti vesile kılan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan Ahmet Davutoğluna Hükümetimize ve ekibine teşekkür ediyoruz. Hep onlarla beraber olacağız, olmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siverek, Beton Yollara Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement