Siverek'te Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Siverek\'te Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, kontrolden çıkan ve taklalar atarak devrilen otomobilin sürücüsü öldü, yanındaki arkadaşı ise ağır yaralandı.

13.09.2014 12:49

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, kontrolden çıkan ve taklalar atarak devrilen otomobilin sürücüsü öldü, yanındaki arkadaşı ise ağır yaralandı.

Kaza, sabah  saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Siverek'e gelen 41 yaşındaki Mehmet Hafız Efem yönetimindeki 21 KH 455 plakalı otomobil, Ediz Mahallesi yakınlarında kontrolden çıktı. Efem'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil taklalar atarak devrildi. Kazada, sürücü Efem ile yanındaki 39 yaşındaki arkadaşı Fahrettin Önalan camdan yola fırladı.

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Fahrettin Önalan'ı Siverek Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanan Önalan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Yaşamını yitirdiği saptanan sürücü Efem'in cesedi ise olay yerinde polislerin yaptığı inceleme sonrası otopsi için morga konuldu.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siverek'te Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zafer Emişçi: Burada Ölen Adam Benim Amcanın Dayısı 0 0 Yanıtla

Advertisement